Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Με χαμόγελο προσφέρουν αίμα στην Τήνο

Εθελοντές Αιμοδότες της Τήνου προσφέρουν με χαρά και χαμόγελο το αίμα τους, αυτό το πολύτιμο αγαθό που δεν αναπληρώνεται με τεχνητά μέσα...

Εθελοντές Αιμοδότες της Τήνου προσφέρουν με χαρά και χαμόγελο το αίμα τους, αυτό το πολύτιμο αγαθό που δεν αναπληρώνεται με τεχνητά μέσα.
Παράλληλα κυρίες & κύριοι βοηθούν στην εξυπηρέτηση και στη διαδικασία της Εθελοντικής Ομάδας για την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Τήνου, προσφέροντας οικειοθελώς τον κόπο τους ευχάριστα και με χαμόγελο.
Από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 κατοίκοι της Τήνου ανταποκριθηκαν με γενναιοδωρία στο κάλεσμα του Δήμου Τήνου, συγκεντρώνοντας ικανοποιητικό αριθμό φιαλών αίματος, με την ουσιαστική επιστημονική και πρακτική βοήθεια του Κλιμακίου Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Όπως είναι γνωστό η Αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στον οραματιστή πρώην Δήμαρχο Τήνου Νικόλαο Κορνάρο, ο οποίος πρώτος οργάνωσε και υλοποίησε μαζί με τους συμβούλους του και συνεργάτες του, την Εθελοντική Αιμοδοσία στην Τήνο. 
Νίκος Φώσκολος

tiniaki.gr