Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ένταξη επαγγελματιών στον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου

      Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου δέχθηκε στα μέλη του μία νέα ομάδα επαγγελματιών. ...

     Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου δέχθηκε στα μέλη του μία νέα ομάδα επαγγελματιών.
    Από τις 28 Νοεμβρίου 2013 οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του αυτοκινήτου (βαφεία, ηλεκτρολογεία, πωλήσεις αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και σκαφών, πωλήσεις ανταλλακτικών, συνεργεία, φανοποιεία) εντάχθηκαν στο δυναμικό του Συλλόγου μας.

    Η πρώτη συνάντηση έγινε στις 25 Νοεμβρίου μετά από κάλεσμα του Συλλόγου μας, στην οποία παρευρέθησαν 12 επαγγελματίες του κλάδου και ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο Ανδρέα Τσιμέκη, την ειδική γραμματέα Πετρίνα Κολλάρου και το μέλος Μάνθο Δελλατόλα για το καταστατικό, τις ενέργειες, τη δράση, τις υποχρεώσεις και τα προνόμια της συμμετοχής ως μέλος του Συλλόγου. Στη συνέχεια οι επαγγελματίες μίλησαν για τα προβλήματά τους και κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους. Στο τέλος εξέφρασαν την επιθυμία τους να γίνουν μέλη του Συλλόγου μας.
    Στις 28 Νοεμβρίου παρευρέθησαν όλοι οι επαγγελματίες και εξέλεξαν τους Αντιπροσώπους της Ομάδας του Επαγγέλματός τους, όπως ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου, μετά την τροποποίησή του.
    Στις 11 Δεκεμβρίου είναι η επόμενη συνεδρίασή τους για να συζητηθούν θέματα και προβλήματα που απασχολούν τα επαγγέλματά τους.
    Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου διευρύνοντας με το νέο καταστατικό το εύρος των μελών του είναι στη διάθεση όλων των επαγγελματιών, πέρα των εμπόρων, για να στηρίξει, να βοηθήσει και να προωθήσει τα συμφέροντα όσων θέλουν να προστεθούν στο δυναμικό του.

Για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

       Ο Πρόεδρος                                 Η Γενική Γραμματέας

    Ανδρέας Τσιμέκης                                 Λουκία Κολλάρου