Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Οικονομικά δεν μας συμφέρει να παίζουμε στην έδρα μας

Δυστυχώς το 2013 παρακαλάμε να μην παίζουμε στην έδρα μας λόγο ακριβού μισθού που θέλουν οι διαιτητές . ναι καλά ακούτε φίλοι του ποδοσφ...

Δυστυχώς το 2013 παρακαλάμε να μην παίζουμε στην έδρα μας λόγο ακριβού μισθού που θέλουν οι διαιτητές . ναι καλά ακούτε φίλοι του ποδοσφαίρου !!!! μόλις παρέλαβα το εξομολόγο του αγώνα της Κυριακής με την συντοπίτισσα μας Στενή. Ομολογώ ότι είναι από τα πιο φθηνά που έχω δει. Θα γίνω λίγο πιο αναλυτικός η επς Κυκλάδων κοστολογεί τον αγώνα με 220 ευρώ με τα λεφτά του γιατρού νερά του αγώνα καθαρισμός γηπέδου πριν και μετά τον αγώνα και διάφορα έξοδα ο αγώνας μας στοιχίζει 300 ευρώ . την προηγούμενη αγωνιστική πήγαμε στην Σύρο να παίξουμε με τον αο σύρου η αποστολή της ομάδας ήταν 23 άτομα και πληρώσαμε εισιτήρια πήγαινε – έλα και ταξί να μας πάει στο γήπεδο και να γυρίσουμε στο λιμάνι 242 ευρώ . πως γίνεται 2 διαιτητές από Σύρο και ένας τηνιακός να θέλουν περισσότερα από 23 άτομα???
Επιπλέον επειδή είναι σχετικά φθηνό το εξομολόγο σε προηγούμενο αγώνα είχαμε πληρώσει και 260 ευρώ και με γιατρούς και λοιπά έξοδα έφτασε τα 340 ευρώ . ρωτώ γιατί στην απόδειξη χρεώνεται 50 ευρώ κατά άτομο διανυκτέρευση ???? σε όποιο ξενοδοχείο της Τήνου και αν πήγα τόσο ακριβά δεν βρήκα . σε άλλο εξομολόγο είδα 25 ευρώ διανυκτέρευση τι έγινε σας έριξαν τις τιμές?? Βλέπω μας χρεώνεται ταξί 10 ευρώ πήγαινε έλα είναι 6.60 εσείς λέτε 10 και δεν παίρνετε ταξί έρχεστε με τα πόδια . Κύριοι πιστεύω ότι όλες οι ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα βάλτε νερό στο κρασί σας αν θέλετε να παραμείνει το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο να βγάζετε ένα μεροκάματο αλλιώς θα διαλυθούν οι ομάδες και να δω τότε θα θέλετε 200 ευρώ να έρθετε στην Τήνο?

Ζαλωνης Αλεξανδρος
Ταμιας Α.Ο. Τηνου