Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Μέθη στην Τήνο, συλλήψεις στην Πάρο και Θήρα

Στις 05-11-2013 το βράδυ συνελήφθη στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Τήνου ένας 48χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο ...

Στις 05-11-2013 το βράδυ συνελήφθη στην Τήνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου ένας 48χρονος ημεδαπός, γιατί στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου ύστερα από τροχαίο υλικών ζημιών, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο υπό την επήρεια μέθης.
Στις 05-11-2013 το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας 66χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Ε' Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία είχε καταδικασθεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 2.700 ευρώ, για μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών στο ΙΚΑ.

Στις 05-11-2013 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί πραγματοποιούσε οικοδομικές εργασίες σε προϋπάρχον κτίριο, ιδιοκτησίας 64χρονου υπηκόου Ιταλίας, στο οποίο υπήρχε διακοπή εργασιών από την 2η Εφορεία Βυζαντινών αρχαιοτήτων.
Σε βάρος του ιδιόκτητη του ακινήτου, ο οποίος απουσίαζε, σχηματίστηκε δικογραφία.