Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πρόσκληση Τηνιακών Συλλόγων

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Αγαπητά μέλη των Τηνιακών Συλλόγων,   O ενθουσιασμός, το ενδιαφέρον και οι προτάσεις ποικίλων φορέων του νησιού...

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Αγαπητά μέλη των Τηνιακών Συλλόγων,

  O ενθουσιασμός, το ενδιαφέρον και οι προτάσεις ποικίλων φορέων του νησιού μας, με τους οποίους ήδη έχουμε έρθει σε επαφή, ενόψει της πραγματοποίησης  της Γενικής Συνέλευσης  του Οικουμενικού Φόρουμ Ευρωπαίων Χριστιανών Γυναικών στην Τήνο τον Αύγουστο του 2014, μας συγκίνησαν πραγματικά και είμαστε πλέον σίγουρες πως με τη συμπαράστασή όλων και τη βοήθεια του Θεού θα φέρουμε σε πέρας την μεγάλη πρόκληση αυτού του Συνεδρίου, προς όφελος τόσο των 200 συνέδρων, απ’ όλη την Ευρώπη, όσο και του νησιού μας.

Τον παρελθόντα Ιούνιο σας στείλαμε μια επιστολή στην οποία είχαμε επισυνάψει μια φόρμα με τις ανάγκες του Συνεδρίου. Αρκετοί  Σύλλογοι ανταποκρίθηκαν ήδη και έχουν καταχωρηθεί μεταξύ των χορηγών μας. Όμως επειδή θα θέλαμε να δώσουμε την ευκαιρία συμμετοχής σε αυτό το γεγονός σε όλους τους Συλλόγους του νησιού μας και σκεφτόμαστε ότι ίσως ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν επέτρεψαν  σε κάποιους να δώσουν κάποια απάντηση έως σήμερα, σας προσκαλούμε την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18.00 στην Αδελφότητα Τηνίων, Λεωφ. Αλεξάνδρας και Ασημάκη Φωτήλα.
Θα επιθυμούσαμε να παρευρεθείτε  ώστε να υπάρχει μια εποικοδομητική συζήτηση για  ένα  καλό τελικό αποτέλεσμα, όπου οι τυχόν προσφορές σας θα είναι πια γραπτές καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας για να είμαστε σε επαφή για πρακτικά θέματα. Ακόμη και όσοι ήδη μας έχουν γνωστοποιήσει τις προσφορές τους προφορικά θα πρέπει να μας τις προσκομίσουν γραπτώς διότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουμε να τυπώνουμε υλικό για το Συνέδριο όπου θα  αναγράφονται οι χορηγοί μας και η γραπτή προσφορά  είναι απαραίτητη.

            Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, τα ονόματα των συλλόγων που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση αυτή θα συμπεριληφθούν στους χορηγούς μας και θα εμφανίζονται σε σχετικές αφίσες, στο έντυπο υλικό που θα κυκλοφορήσει στην Τήνο και θα διανεμηθεί στις συνέδρους και στους προσκεκλημένους μας, καθώς και στον τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, σχετικό με το νησί που θα προβάλλει το γεγονός.

Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς

Η Πρόεδρος του Σωματείου                               Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Ελένη Λάνδρου    Μαρία Σικ                     

Επικοινωνία/πληροφορίες: Μαρία Σικ (τηλ. 6932488431)
                                           Μαρία Δελλατόλα-Παγανέλη (τηλ. 6979687719)