Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ψήφισμα Δημοτικού Ιερού Ιδρύματος Αγίας Τριάδας

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α Στην Τήνο και στο Αρχονταρίκι του Ιδρύματος (αίθουσα επισκεπτών) σήμερα 03-11-2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 μ.μ. και...

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Στην Τήνο και στο Αρχονταρίκι του Ιδρύματος (αίθουσα επισκεπτών) σήμερα 03-11-2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 μ.μ. και μόλις αναγγέλθηκε ο θάνατος της Σοφίας Βελουδίου, σύζυγος Ιακώβου, Αναπληρωματικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ιερού Ιδρύματος Αγίας Τριάδας Γυρλας, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο για να λάβει απόφαση επί του παρακάτω μοναδικού θέματος :

ΘEMA ΜΟΝΟ: Λήψη απόφασης για την έκδοση ψηφίσματος από το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της Σοφίας Βελουδίου του Ιακώβου Αναπληρωματικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.


Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αφού εξήρε την προσωπικότητα και το έργο της εκλιπούσης,  η οποία διετέλεσε επί πολλά έτη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ιερού Ιδρύματος της Αγίας Τριάδας Γύρλας, πρότεινε και έγιναν ομόφωνα αποδεκτά τα ακόλουθα :

1ον) Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στο Δημοτικό Ιερό Ίδρυμα Αγίας Τριάδος, κατά την ημέρα της κηδείας της σε εκδήλωση πένθους.

2ον) Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό της εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου.

3ον) Να παρακολουθήσει το Διοικητικό Συμβούλιο εν σώματι την κηδεία της.

4ον) Να ψηφιστεί πίστωση ποσού 1.500,00€ εις μνήμην της εκλιπούσης, για τη διάθεση αναλώσιμων υλικών στο Κέντρο Υγείας Τήνου.

5ον) Να τελεστεί στη μνήμη της εκλιπούσης ένα από τα καθιερωμένα μνημόσυνα, σε συνεννόηση με την οικογένειά της στο Ναό του Δημοτικού Ιερού Ιδρύματος Αγ. Τριάδας.  

6ον) Να  δημοσιευθεί το παρόν στον τύπο και να αποσταλεί αντίγραφο στην οικογένεια της μεταστάσης και

7ον) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της, από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την πρώτη μετά τον θάνατό της τακτική συνεδρίασή του.



Η  Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ
του Δημοτικού Ιερού Ιδρύματος

Αγίας Τριάδας Γύρλας Τήνου