Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Τήνου για την εισβολή στην ΕΡΤ | Η ΕΡΤ στην φυλακή

Η ΕΡΤ στην φυλακή Χειροπέδες στην ΕΡΤ. Ο συμβολισμός αυτής της κίνησης καταδεικνύει τον αυταρχισμό της μνημονικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ...

Η ΕΡΤ στην φυλακή
Χειροπέδες στην ΕΡΤ. Ο συμβολισμός αυτής της κίνησης καταδεικνύει τον αυταρχισμό της μνημονικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που εκδηλώθηκε τον Ιούνιο και ολοκληρώθηκε τώρα με την παράνομη εισβολή των ΜΑΤ  στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Η Δημοκρατία καταλύεται καθημερινά θυμίζοντας άλλες εποχές καθώς παραβιάζεται συνεχώς η λειτουργία της Βουλής την οποία αγνοούν συστηματικά και ετοιμάζεται η επιβολή νέων δυσβάσταχτων μέτρων γεγονός που προκάλεσε και την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ακόμα χειρότερο είναι η καταδίκη του παγκόσμια αναγνωρισμένου  εγχειρήματος (Παγκόσμια Ομοσπονδία Οπτικοακουστικών Μέσων) για την αυτοδιαχείριση ενός ραδιοτηλεοπτικού μέσου που εδώ και πέντε μήνες τώρα προσπαθούν να φέρουν εις πέρας οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ. Μια πλειάδα διοικητικών ,τεχνικών και δημοσιογράφων ,που συχνά λοιδορήθηκε, κατέθεσε μια διαφορετική άποψη για την ενημέρωση που δεν την συναντάμε στα διαπλεκόμενα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης.

Απαιτούμε την αποχώρηση των ΜΑΤ από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και την εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ που αγνοείται συστηματικά από την συγκυβέρνηση της διαπλοκής και της υποταγής στην τρόικα.
Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Τήνου