Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Κάριτας και προσφορά Αγάπης στην Τήνο

Η Καθολική   Εκκλησία  της Τήνου,  μέσω της Κάριτας  (ΑΓΑΠΗ)  και ευαίσθητων εθελοντών, ιερέων και λαϊκών, χωρίς τυμπανοκρουσίες βοηθά φ...

Η Καθολική Εκκλησία της Τήνου, μέσω της Κάριτας (ΑΓΑΠΗ) και ευαίσθητων εθελοντών, ιερέων και λαϊκών, χωρίς τυμπανοκρουσίες βοηθά φτωχούς, ανήμπορους, αρρώστους και ανθρώπους της μοναξιάς και της εγκατάλειψης.
Έχουν διατεθεί και διατίθενται εντός και εκτός Τήνου τόνοι ρουχισμού και άλλων ειδών. Ακόμη και χρηματικά ποσά,ανάλογα με τις δυνατότητες της Τοπικής Εκκλησίας, για
την ανακούφιση αδελφών μας, πάντα με ανθρώπινη ευαισθησία και διακριτικότητα.
Η προσπάθειά της Εκκλησίας και της ΚΑΡΙΤΑΣ είναι η φροντίδα για το θεσμό της οικογένειας, που βάλλεται από πολλές πλευρες και γίνεται όλο και πιο εύθραυστος με πολλά οδυνηρά αποτελέσματα.
Τα Γραφεία της Καθολικής Αρχιεπισκοπής και τα Γραφεία των ενοριών της Τήνου είναι ανοικτά και διαθέσιμα για κάθε άνθρωπο που θα αναζητήσει συμπαράσταση και βοήθεια στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές μας. 
Ο χώρος αποθήκευσης και διανομής των προσφερομένων αγαθών, είναι στην Ξινάρα Τήνου, στο ισόγειο του Κτηρίου της Καθολικής Αρχιεπισκοπής. 


Tiniaki.gr