Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΠΛΣ-609 : ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ Κ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΣΕΡΦΕΡ

Μετά τα κολακευτικά σχόλια που ακούστηκαν δια στόματος Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στην εκπομπή '' ΑΥΤΟ...

Μετά τα κολακευτικά σχόλια που ακούστηκαν δια στόματος Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στην εκπομπή ''ΑΥΤΟΨΙΑ'', το πλωτό περιπολικό σκάφος ΠΛΣ-609 της Λιμενικής Αρχής Τήνου επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι κοσμεί το νησί μας με την ύπαρξή του.
    Σήμερα 18/10/2013 κατόπιν διαταγής του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος για την ύπαρξη αγνοούμενου χειριστή ιστιοσανίδας στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Φωκά Τήνου, το ΠΛΣ-609 απέπλευσε στις 12:30 περίπου, εντόπισε και περισυνέλεξε τον συνάνθρωπο μας, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χειριστεί την ιστιοσανίδα του, σώο και καλά στην υγεία του. Στην επιχείρηση συμμετείχε όπως πάντα το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΑΤΕΡΙΝΑ'' του κυρίου Στέλιου Βελαλόπουλου. 
    Στις 13:00 το πλωτό κατέπλευσε στο λιμάνι της Τήνου,όπου εκεί βρισκόταν το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας της Τήνου για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον άτυχο νεαρό άντρα.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους πήραν μέρος στην επιχείρηση αυτή,και για το τέλος τίθεται το ερώτημα αν τελικά πρέπει να φεύγουν τα σκάφη των Κυκλάδων αποστολές και να μένουν ''ορφανά'' τα νησιά μας.