Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πανηγύρισε ο Ναός του Αγ Φραγκίσκου Μέσης Τήνου την Παρασκευή 4/10/2013

Πανηγύρισε ο Μοναστηριακός Ναός του Αγίου Φραγκίσκου στη Μέση Τήνου, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013, ήμερα μνήμης του Αγίου των Φτωχών, ...

Πανηγύρισε ο Μοναστηριακός Ναός του Αγίου Φραγκίσκου στη Μέση Τήνου, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013, ήμερα μνήμης του Αγίου των Φτωχών, Φραγκίσκου της Ασίζης (του φτωχούλη του Θεού).
Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο εορταζόμενος εφημέριος Αγίου Νικολάου Στενής Τήνου π. Φραγκίσκος Βιδάλης, βοηθούμενος από τον Διάκονο π. Ιωάννη Σκλάβο. Αναγνώσματα και ψαλμούς διάβασαν λαϊκοί και όλο το εκκλησίασμα έψαυε ύμνους της εορτής.
Παραβρέθηκαν στην τέλεση της Θείας
Λειτουργίας, ο Δήμαρχος Τήνου. ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τήνου, Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι, πρώην στελέχη της Τ.Α. και λοιποί ευλαβείς του Αγίου Φραγκίσκου από τις ενορίες Στενής, Κέχρου, Μυρσίνης, άλλων χωρίων και της Χώρας Τήνου.
Μετά τη Θεία Λειτουργιά, οι φέροντες το όνομα του Αγίου Φραγκίσκου, κέρασαν τους παραβρισκόμενους στην αυλή της εκκλησίας. Ο εορτάζων Εφημέριος π. Φραγκίσκος Βιδάλης δέχθηκε ευχές, εκτός από την εκκλησία και στην ενοριακή αίθουσα του Κέχρου Τήνου.


Tiniaki.gr