Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ενοικίαση αιθουσών 2ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου

Α πό την 4/ 2013   συνεδρίαση  της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Τήνου. Τ ην 25-09-2013 ημέρα Τετάρτη συν...

Από την 4/2013 συνεδρίαση της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τήνου.
Την 25-09-2013 ημέρα Τετάρτη συνήλθε σε δημόσια συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Τήνου, ύστερα από την από 8/23-09-2013 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τήνου.
Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 15
μελών βρέθηκαν παρόντα τα 9
ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ
1. Στέφανος Λαγουρός Πρόεδρος
2. Φραγκίσκος Αμοιραλής Αντιπρόεδρος
3. Φραγκίσκος Καγιώργης Μέλος
4. Λουκρητία Ανδροβικ Μέλος
5. Μαρία Δενεκαρία Μέλος
6. Γεωργία Ράπτη Μέλος
7. Γεώργιος Ζώταλης Μέλος
8. Ευγενία Πανωρίου Μέλος
9. Εμμανουήλ Απέργης Μέλος
Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν οι:
1. Διονύσιος Αναγνωστόπουλος Δ/ντης 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου
2. Μιχαήλ Βαλάκας Δν/της 2ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου
3. Σοφία Πηλίκα Δ/ντρια Νηπιαγωγείου Στενής
4. Αναστασία Κασσάνδρου Δ/ντρια Δημοτικού Σχολείου Πύργου
5. Βασιλική Σάντη Δ/ντρια Νηπιαγωγείου Πύργου
6. Πηνελόπη Διασκούφη Δ/ντρια 3ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου
Στην συνεδρίαση ήταν παρών και ο υπάλληλος του Δήμου Αναστάσιος Βιδάλης για την τήρηση των πρακτικών.
Ο κ. Πρόεδρος εισηγούμενος το θέμα της ημερησίας διάταξης “ Ενοικίαση αιθουσών 2ου Δημοτικού Σχολείου”,ενημερωσε το σώμα για το αίτημα της εταιρείας ΚΑΠΑ ΛΑΜΔΑ Ο.Ε. και των ΚΕΚ Z-INVEST και ΚΕΚ ΑΚΜΗ ότι ζητούν με έγγραφα αιτήματά τους την παραχώρηση τριών αιθουσών συνολικά του 2ου Δημοτικού Σχολείου προκειμένου να διεξαχθούν σεμινάρια πληροφορικής και εξυπηρέτησης πελατών σε συνεργασία με το Σύλλογο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου. Στη συνέχεια ο πρόεδρος ανέφερε ότι είναι θετικός ως προς την υλοποίηση τωνσεμιναρίων πρότεινε την παραχώρηση των αιθουσών με μίσθωση εφάπαξ, το ύψος της οποίας θα υπολογιστεί σε 200€ ανά αίθουσα, με την ευθύνη της φύλαξης και διατήρησης του χώρου, κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων και κάλεσε τα μέλη να τοποθετηθούν επί του θέματος. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και τοποθετήσεις των μελών του σώματος μετά την οποία οποία η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τήνου ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑΕγκρίνει την παραχώρηση δύο αιθουσών του 2ου Δημοτικού Σχολείου στο ΚΕΚ “ΑΚΜΗ” και μίας αίθουσας στο ΚΕΚ “Z-INVEST” για την υλοποίηση σεμιναρίων πληροφορικής και εξυπηρέτησης πελατών σε συνεργασία με το Σύλλογο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου, έναντι μίσθωσης 200€ ανά αίθουσα, με την ευθύνη της φύλαξης και διατήρησης του χώρου, κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων.
Η απόφαση αυτή λαμβάνει αύξοντα αριθμό 29.

Πηγή: tiniaki.gr