Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Επιστολή για ΖΟΕ προς τον Δήμο Τήνου

Αξιότιμε Δήμαρχε και εκλεκτά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Ο Σύνδεσμός μας, καίτοι «μικρός» σε σχέση με άλλους συλλόγους του νησιού ...

Αξιότιμε Δήμαρχε και εκλεκτά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου,

Ο Σύνδεσμός μας, καίτοι «μικρός» σε σχέση με άλλους συλλόγους του νησιού μας, πλην  όμως σφιχτοδεμένος και δυναμικός, καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες, από της ιδρύσεως του το έτος 1979,  για την πολιτιστική, πνευματική αλλά και υλική στήριξη καθώς επίσης την προώθηση και προβολή των εθίμων και παραδόσεων του χωριού μας, Μουντάδου.



Με την παρούσα, λοιπόν θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχολεί το χωριό μας είναι ότι στερείται ρυμοτομικού σχεδίου και δεν έχει ενταχθεί στην Ζώνη Οικιστικού Ελέγχου. Γνωρίζετε βέβαια ότι με το ΦΕΚ 160Δ/27.02.2003 καθορίστηκε η ΖΟΕ για την Τήνο και δεν έλαβε υπόψη το  χωριό μας ΜΟΥΝΤΑΔΟΣ. Έχουν περάσει δέκα ολόκληρα χρόνια. Συγχωριανοί μας, αγόρασαν οικόπεδο και  δεν  μπορούν να χτίσουνε.  

Σας παρακαλώ λοιπόν να ενσκήψετε στο πρόβλημά μας ώστε να διορθωθεί σύντομα αυτή η «κραυγαλέα» παράλειψη. Πιστεύουμε ότι έχετε και τη βούληση και τη δυνατότητα να το πράξετε. Θα είμαστε αρωγοί σας σε αυτή την προσπάθεια.

Μετά πολλών ευχαριστιών, είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.  



Ο Πρόεδρος του
Συνδέσμου των Απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου Καταγόμενων





Ηλίας Αντ. Σιγάλας
Ζέας 137-139, Πειραιάς, 185 34
Τηλ. 6944318033, 2102591254

E-mail: sigalase@titan.gr