Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Προγράμματα Διατροφικής Αγωγής Συμμετέχει και ο Δήμος Τήνου

Ο Δήμος Τήνου, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, συμμετέχει στη δράση «Παρεμβατικά Προγράμματα Διατροφικής Αγωγής για την αντιμε...

Ο Δήμος Τήνου, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, συμμετέχει στη δράση «Παρεμβατικά Προγράμματα Διατροφικής Αγωγής για την αντιμετώπιση των Εκφυλιστικών Παθήσεων» που υλοποιείται από το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος "Ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Προάσπιση της Δημόσιας Υγείας του πληθυσμού" του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΣΠΑ 2007 - 2013).
Σκοπός του προγράμματος είναι η βελτίωση του γενικού επιπέδου υγείας των συμμετεχόντων με την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής με ορθές διατροφικές επιλογές.
Στο πρόγραμμα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δημότες άνω των 25 ετών που πάσχουν από εκφυλιστικές παθήσεις όπως η παχυσαρκία, ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ, η δυσλιπιδαιμία, η αρτηριακή υπέρταση και τα καρδιαγγειακά νοσήματα.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούνται συστηματικά από το διαιτολόγο του προγράμματος για περίπου έξι μήνες με απώτερο σκοπό την αλλαγή της διατροφικής του συμπεριφοράς, ως μέσο αντιμετώπισης των ανωτέρω παθήσεων.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2283360125 / 2283360135.