Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ευχαριστήρια Επιστολή του Σ.Γ. 2ου Δημοτικού Σχολείο προς τον Δ. Τήνου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ  2 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Σύλλογος Γονέων του 2 ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου ευχαριστεί το ...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ  2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου ευχαριστεί το Δήμο Τήνου για την ανακαίνιση του Σχολείου .
Στο ξεκίνημα αυτής της νέας σχολικής χρονιάς και γνωρίζοντας τις δύσκολες συγκυρίες στις οποίες ζούμε , είναι ευχάριστο να βλέπουμε ότι πραγματικά αυτές ξεπερνιούνται όταν πρόκειται για το σχολείο μας .
Επειδή όμως το σχολείο δεν είναι μόνο το άψυχο υλικό , τα κτίρια , αλλά και το έμψυχο , οι δάσκαλοί μας , θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την ίδια ευαισθησία οι αρμόδιοι θα σταθούν πάνω από τα προβλήματα που θα προκύψουν με τις όποιες ελλείψεις δασκάλων ειδικοτήτων και θα πράξουν τα δέοντα .
Ειδικότερα δε , να αναφερθούμε στη δασκάλα Μουσικής του σχολείου μας την κα Γεωργία Μπακογιάννη η οποία φέτος πιθανόν να μην είναι μαζί μας .
Το έργο που έχει επιδείξει τόσα χρόνια με την επιτυχημένη παιδική χορωδία που ξεκίνησε με δική της πρωτοβουλία και την ευχαριστούμε γι  αυτό , η αφοσίωσή της στα παιδιά αλλά και η όλη προσφορά της κάνουν τα κενό που δημιουργείται από την απουσία της δυσαναπλήρωτο . Τέτοιους δασκάλους όμως δεν πρέπει να τους αφήνουμε να φεύγουν από τον τόπο  μας , αλλά να τους κρατάμε .
Είναι τόσα πολλά αυτά στα οποία  πρέπει να αντισταθούμε σε περίοδο κρίσης .Ας βάλουμε όμως σαν προτεραιότητα την παιδεία  τη μόρφωση  και την καλλιέργεια  των παιδιών μας και ας πούμε όχι στην υποβάθμισή τους  .
Με την ελπίδα ότι θα εισακουστούμε  γονείς μαζί και δάσκαλοι προσπαθούμε για το καλύτερο .
Καλή Σχολική Χρονιά

Ο Σύλλογος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου