Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συνεδρίαση Δημοτ. Συμβ. Τήνου, Πέμπτη 26/9/2013

Συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου  Τήνου ,  στο  Δημαρχιακό Κατάστημα την 26η Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 μ.μ. για σ...

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνουστο Δημαρχιακό Κατάστημα την 26η Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα τις ημερησίας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο:
Έγκριση ένταξης της πράξης «Κέντρο σίτισης και παροχής βασικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ευπαθών ομάδων πληθυσμού στην Τήνο», με κωδικό MIS448133, στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Κρήτη και Νήσοι Αιγαίου» και αναμόρφωση του προϋπολογισμού.
ΘΕΜΑ 2ο:
Γνωμοδότηση επί της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2013, του Δημοτικού Νομικού Προσώπου «Δημοτικό Ιερό Ίδρυμα Αγίας Τριάδος Γύρλας».
ΘΕΜΑ 3ο:
Έγκριση έκθεσης Οικονομικής Επιτροπής, στοιχείων εσόδων και εξόδων του Δήμου Τήνου, Β΄ τριμήνου 2013.
ΘΕΜΑ 4ο:
Ανανέωση αδείας μουσικών οργάνων και παράταση ωρών λειτουργίας για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Εποχιακό Εστιατόριο – Σνακ Μπαρ» του Σίμου Δεσύπρη του Ραφαήλ, στον οικισμό Φαλατάδο της Τοπικής Κοινότητας Φαλατάδου.
ΘΕΜΑ 5ο:
Γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Σ.Δ.Ε.Α, του έργου «Εκμετάλλευση Λατομείου Μαρμάρων στη θέση “ΜΑΧΑΙΡΑ” Δημοτικής Ενότητας Πανόρμου, Δήμου Τήνου».
ΘΕΜΑ 6ο:
Γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Σ.Δ.Ε.Α, του έργου «Εκμετάλλευση υφιστάμενου Λατομείου Μαρμάρων στη θέση “ΒΑΘΥ” Δημοτικής Ενότητας Πανόρμου, Δήμου Τήνου».
ΘΕΜΑ 7ο:
Γνωμοδότηση για την παράταση αδείας εκμετάλλευσης λατομείου μαρμάρων έκτασης 20.783 τ.μ, στη θέση “Βαθύ” του Δήμου Τήνου, της εταιρείας «Αντώνης Καραγιάννης & Σία Ε.Ε».
ΘΕΜΑ 8ο:
Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου, οικον. έτους 2013.
ΘΕΜΑ 9ο:
Λήψη απόφασης για έγκριση διενέργειας προμηθειών του Δήμου και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 65 παρ. 1 του Ν. 3852/2010.
ΘΕΜΑ 10ο:
Εξέταση αιτήσεων αναφορικά με ανταποδοτικά τέλη και υπηρεσίες.
ΘΕΜΑ 11ο:
Λήψη απόφασης σχετικά με τη λειτουργία του Γ.Ε.Φ. Τήνου, μετά την υπ΄ αριθ. πρωτ. Δ6Α1137134 ΕΞ2013/9/9/2013 απόφαση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών.
ΘΕΜΑ 12ο:
Λήψη απόφασης περί της δυνατότητας ή μη εκτέλεσης μεταφοράς ανακυκλώσιμων υλικών, με ίδια μέσα του Δήμου.
ΘΕΜΑ 13ο:
Λήψη απόφασης για απευθείας ανάθεση συλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων, στα όρια ευθύνης του Δήμου.
ΘΕΜΑ 14ο:
Λήψη απόφασης για επιχορήγηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Δήμου Τήνου για την συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π), στην Κώμη.
ΘΕΜΑ 15ο:
Εξέταση αιτήματος του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου και ιδιωτών, σχετικά με την επιβολή προστίμων αυθαίρετης χρήσης κοινόχρηστων χώρων.
ΘΕΜΑ 16ο:
Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.
Ανακοίνωση εγγράφων αναφορών και αιτήσεων
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΛΤΑΜΑΝΙΚΑΣ