Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εντυπωσιακή η εκδήλωση του Προδρομικού Συλλόγου Σκαλάδου στην παραλία της Κολυμπήθρας

  Στις 17/8, στα πλαίσια των 20 χρόνων οργάνωσης εκδηλώσεων του Προδρομικού Συλλόγου Σκαλάδου Τήνου, διοργανώθηκε ακόμα ένα επιτυχημένο b...

 Στις 17/8, στα πλαίσια των 20 χρόνων οργάνωσης εκδηλώσεων του Προδρομικού Συλλόγου Σκαλάδου Τήνου, διοργανώθηκε ακόμα ένα επιτυχημένο beach party στην παραλία της Κολυμπήθρας με προσκεκλημένη την εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου. Η προσέλευση ήταν μεγάλη και αποθεώθηκε από το ντόπιο και παραθεριστικό κοινό του νησιού μας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 10, ενώ η Έλενα εμφανίστηκε από τις 12. Το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν υψηλό και παρά τις Κασάνδρες η οργάνωση ήταν άρτια. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπήρξε με το πάρκινγκ, την προσέλευση, ούτε καν το ψιλόβροχο που είχε πέσει νωρίτερα στάθηκε ικανό να διαταράξει τον προγραμματισμό των διοργανωτών.

Εκτός της ορχήστρας, η Έλενα εμφανίστηκε με διμελές μπαλέτο σε μία φαντασμαγορική σκηνή, άξια της υστεροφημίας της. Όπως πάντα ήταν εντυπωσιακή, σε άριστη χημεία με το κοινό, μετέδιδε και ανέβαζε διαρκώς τον παλμό. Τραγούδησε live σχεδόν όλες τις μεγάλες της επιτυχίες και καινούρια κομμάτια. Δεν παράλειψε να κάνει αναφορά στο όμορφο νησί μας που έχει επισκεφθεί πολλές φορές. Η εκδήλωση έκλεισε με εορταστικά βεγγαλικά που εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές που αναβαθμίζουν το πρόγραμμα εκδηλώσεων του νησιού με τις πρωτοβουλίες τους.

Tiniakos.biz
*Αξίζει να σημειωθεί οτι ο κόσμος φέτος ήταν περίπου 1600 άτομα.