Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πολίτη – Σκορδά –Τότσικας: Συνάντηση στην Τήνο

Λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα περνούν τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού στο νησί των Κυκλάδων Στην Τήνο βρέθηκε η Χριστίνα Πολιτ...

Λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα περνούν τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού στο νησί των Κυκλάδων

Στην Τήνο βρέθηκε η Χριστίνα Πολιτη και φυσικά είχε πολλές συναντήσεις αφού στο νησί βρίσκονται αρκετοί εκπρόσωποι της ελληνικής σόουμπιζ.

Η γνωστή κοσμικογράφος, πέρασε κάποιες ημέρες στο νησί των Κυκλάδων, βούτηξε στις παραλίες του νησιού και έφαγε σε γνωστά εστιατόρια. Σε ένα από αυτά μάλιστα συναντήθηκε τυχαία με τον ηθοποιό Αποστόλη Τότσικα και τη σύντροφό του, Ρούλα Ρέβη. Το ζευγάρι βρίσκεται συχνά στην Τήνο, καθώς εκεί βρίσκεται το εξοχικό τους. Λίγο αργότερα όμως, την παρέα τους ήρθε να συμπληρώσει η Φαίη Σκορδά, που μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα επίσης διατηρούν εξοχικό σπίτι στο νησί και το επισκέπτονται όσο πιο συχνά τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

 
  Η Φαίη και ο Γιώργος θα ολοκληρώσουν τις διακοπές τους διακοπές τους την ερχόμενη Κυριακή, αφού οι οικοδεσπότες του ανανεωμένου πρωινού του ΑΝΤ1 θα επιστρέψουν στην Αθήνα για την προετοιμασία της εκπομπής τους.

http://www.protothema.gr