Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πανηγύρι Αγίας Τριάδας Κάμπου

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013, πανηγύρισε μεγαλοπρέπως η Ενορία της Αγίας Τριάδας στον Κάμπο. Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, ο Κάμπος «...

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013, πανηγύρισε μεγαλοπρέπως η Ενορία της Αγίας Τριάδας στον Κάμπο.
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, ο Κάμπος «ντύθηκε» στα γιορτινά του! Οι Καμπιανοί στόλισαν τα σοκάκια και τις καμάρες με «δραφιές» και σπάρτους -όπως συνηθίζεται- για να υποδεχτούν την Εικόνα της Αγίας Τριάδας κατά την περιφορά της στο χωριό.
Η λειτουργία τελέστηκε με κάθε επισημότητα, παρουσία του αρχιεπισκόπου Νικολάου Πρίντεζη. Ο εφημέριος του Κάμπου, π. Γεώργιος Ανδριώτης, συλλειτούργησε με τους π. Αντώνιο Φόνσο και π. Ρόκκο Ψάλτη οι οποίοι έχουν διατελέσει εφημέριοι της Ενορίας Αγίας Τριάδας Κάμπου στο παρελθόν.  
Στο τέλος της λειτουργίας, ο Σύλλογος Κάμπου προσέφερε κέρασμα στην αυλή της εκκλησίας.
Στον εορτασμό παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τήνου, Παναγιώτης Κροντηράς, ο περιφερειακός σύμβουλος Τήνου, Μάνθος Βίλλας, ο αντιδήμαρχος Τήνου, Γιάννης Ζαλώνης, ο Σίμος Ορφανός, ο δημοτικός σύμβουλος Ιάκωβος Απέργης, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Κάμπου, Γιώργος Φιλιππούσης, ο τοπικός σύμβουλος Κάμπου, Νίκος Δελλατόλας, ο πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Καλλονής, Παντελής Αρμάος και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Τήνου, Ανδρέας Τσιμέκης.




Ευχαριστούμε την Ρίτα Φιλιππούση για το άρθρο και τις φωτογραφίες.

*Υπάρχουν και δύο παλιές φωτογραφίες από το πανηγύρι της Αγίας Τριάδας η μία χρονολογείτε το 1972! η άλλη είναι σίγουρα πιο παλιά....


Κάμπος Πανηγύρι Αγίας Τριάδος

Κάμπος 1972