Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η Νέα Δημοκρατία στην Κυβέρνηση Ο Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία...Γράάφει ο Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη

Άρθρο Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη Δημοσιογράφου-  Μέλους «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Η Νέα Δημοκρατία στην Κυβέρνηση Ο Βενιζέλος και το Π...

Άρθρο Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη
Δημοσιογράφου-  Μέλους «Ανεξάρτητων Ελλήνων»
Η Νέα Δημοκρατία στην Κυβέρνηση Ο Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.
Τελικά το είδαμε και αυτό. Ο κ. Σαμαράς αφού έριξε πριν από χρόνια τη Ν.Δ. από την κυβέρνηση και εκπαραθύρωσε τον τότε Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη , στη συνέχεια έγινε Πρόεδρος της Ν.Δ. και λέγοντας ψέματα στον Ελληνικό Λαό έγινε και πρωθυπουργός. Ο κ. Σαμαράς έκανε τη μεγάλη κωλοτούμπα και από επικριτής του ΠΑΣΟΚ  και του Μνημονίου έφερε και υπέγραψε και νέα μνημόνια. Όμως ο κ. Σαμαράς κατάφερε να κάνει τον κ. Βενιζέλο αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό εξωτερικών και να δώσει υπουργικές θέσεις σε υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Έτσι έχουμε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ να κυβερνάνε μαζί αυτόν τον τόπο για να επιβάλλουν τα μνημόνια και την αντιλαϊκή πολιτική της Τρόικα και του ΔΝΤ.
Και όλα αυτά που χρόνια έλεγε η Ν.Δ. εναντίον του ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ εναντίον της Ν.Δ.? Τότε γιατί μας έβαζαν να διαφωνούμε και να σκοτωνόμαστε αφού Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ μπορούν να κυβερνούν μαζί και εφαρμόζουν στο ακέραιο τη φασιστική αντεργατική και ανθελληνική πολιτική της Τρόικα και του ΔΝΤ?
Ξέχασε ο κ. Σαμαράς τι έλεγε εναντίον του κ. Βενιζέλου και ο κ. Βενιζέλος εναντίον του κ. Σαμαρά? Σε τοπικό επίπεδο ξέχασε ο κ. Ρήγας τι έχει πει για το κ. Βρούτση  και ο κ. Βρούτσης για τον κ. Ρήγα? Οι οπαδοί της Ν.Δ. μιλάνε για νέα προδοσία του κ. Σαμαρά προς τη βάση της Ν.Δ. αφού έκανε εξουσία το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Βενιζέλο . Επίσης οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ βλέπουν το κόμμα τους να συνεργάζεται με τη Ν.Δ. και αναρωτιούνται «τι γίνεται»? Όλα για την καρέκλα? Από πολιτικοί αντίπαλοι λοιπόν τώρα συγκυβερνήτες της Ελλάδας και υπηρέτες του ΔΝΤ και της Τρόικα  Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ Πώς γίνεται η Ν.Δ. ένα κόμμα του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού όπως έλεγε ο κ. Σαμαράς να συγκυβερνά με ένα σοσιαλιστικό κόμμα που έλεγε ότι είναι το ΠΑΣΟΚ?  
Η αλήθεια είναι ότι Σαμαράς και Βενιζέλος υπηρετούν τα συμφέροντα της Λέσχης Μπιλντεμπεργκ με την πολιτική τους, όπως επίσης είναι αλήθεια ότι Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρα υπηρέτες νεοφιλελεύθερης πολιτικής του ΔΝΤ και της Τρόικα.
Σίγουρα θα τρίζουν τα κόκκαλα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή και του αείμνηστου Ευάγγελου Αβέρωφ και Μ. Έβερτ.  Αυτή η νέα Κυβέρνηση Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ  είναι μια κυβέρνηση αντιλαϊκή που καλείται να εφαρμόσει καθαρά μνημονιακές πολιτικές. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι σε πρόσφατη δημοσκόπηση το 58% των ερωτηθέντων είπαν ότι βλέπουν αρνητικά τη συγκυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Η λύση για τον τόπο μας και το Λαό μας είναι το Κόμμα μας «Ανεξάρτητοι Έλληνες» που με μπροστάρη τον Πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας για να απαλλαγεί η Ελλάδα μας από τα Μνημόνια και αυτούς που τα ψηφίζουν και τα εφαρμόζουν.

Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης