Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πανήγυρις Δημοτικού Ιερού Ιδρύματος Αγίας Τριάδος Γύρλας Στην Ιερά Νήσο Τήνο

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΓΥΡΛΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ. Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωρ...

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΓΥΡΛΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ.


Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’, ετελέσθη η πανήγυρις της εορτής της Ζωοποιού και Αρχιφώτου Αγίας Τριάδος στο ομώνυμο Δημοτικό Ιερό Ίδρυμα στην περιοχή Γύρλα της ιεράς νήσου Τήνου με την τέλεση Μεγάλου Πανηγυρικού Εσπερινού την παραμονή και Θείας Λειτουργίας την κυριώνυμο.
Στις Ιερές Ακολουθίες συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Τήνου και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου, ο Αντιπρόεδρος του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας και μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, ο Πρόεδρος και μέλη του συλλόγου των εν Αθήναις Τηνίων και πλήθος πιστών που κατέλυσε τον Ιερό Ναό και τον αύλιο χώρο.
Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβ. Ποιμενάρχου μας και ευχαρίστησε την Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Ιδρύματος Αγίας Τριάδος Γύρλας για την άρτια προετοιμασία της πανηγύρεως.
Μετά το πέρας των Ακολουθιών παρετέθη παραδοσιακή δοχή από το Δ.Σ. του Δημοτικού Ιδρύματος.