Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εκπέμπει σήμα η ΝΕΡΙΤ-Η πρώτη εικόνα στους δέκτες

Η πρώτη εικόνα του σήματος ΝΕΡΙΤ εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο κανάλι 48 και στο κανάλι 52, που εκπέμπουν από τον Υμηττό, ως ένδειξ...

Η πρώτη εικόνα του σήματος ΝΕΡΙΤ εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο κανάλι 48 και στο κανάλι 52, που εκπέμπουν από τον Υμηττό, ως ένδειξη σταθμού, πάνω από τις χρωματιστές μπάρες που σημαίνουν ότι δεν υπάρχει ακόμη πρόγραμμα διαθέσιμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΝΕΡΙΤ (Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ιντερνετ και Τηλεόραση) θα χρησιμοποιηθεί για την μετάδοση του διαγγέλματος του Πρωθυπουργού πριν από τη συνάντηση με τους κυβερνητικούς εταίρους.
Στο μεταξύ κανονικά συνεχίζονται οι απεργιακές εκπομπές της ΕΡΤ μέσω διαδικτύου και δορυφορικά μέσω των καναλιών της EBU, από τον Eutelsat στις 7 μοίρες ανατολικά.

Εντωμεταξύ ο τεχνικός της ΕΡΤ Νίκος Μιχαλίτσης, μιλώντας στην εκπομπή της ΝΕΤ, κατήγγειλε πως το σήμα της ΝΕΡΙΤ από την Digea εκπέμπεται παράνομα.
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ανέφερε: ''Η εκπομπή του σήματος της ΝΕΡΙΤ, μέσω Digea, είναι παράνομη. Η ίδρυσή της δεν έχει εγκριθεί. Φέρνω την παρανομία Σαμαρά- Καναλαρχών στη Βουλή.''

[Πηγή: news24.gr]