Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Έκθεση της Λέσχης Φωτογραφίας Σύρου & της Φωτογραφικής Ομάδας Νάξου | 28 Ιουνίου - 28 Ιουλίου 2013

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει στο Δίκτυο των Μουσείων του σειρά σεμιναρίων με τίτλο « Σεμινάρια φωτογραφικής κρι...

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει στο Δίκτυο των Μουσείων του σειρά σεμιναρίων με τίτλο «Σεμινάρια φωτογραφικής κριτικής», με εισηγητή τον γνωστό φωτογράφο, δάσκαλο και θεωρητικό τής φωτογραφίας Πλάτωνα Ριβέλλη.



Το πέμπτο σεμινάριο*, το οποίο διαρκεί συνολικά 12 ώρες, θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας Τήνου κατά το διήμερο 29-30 Ιουνίου 2013 (Σάββατο & Κυριακή, ώρες 11.00-14.00 & 16.00-19.00) και περιλαμβάνει συζητήσεις, αναλύσεις, προβολές και κριτική. Το σεμινάριο διδάσκεται δωρεάν και οι συμμετέχοντες καλούνται, εφόσον το επιθυμούν, να φέρουν φωτογραφίες τους για κριτική και σχολιασμό. Το προτεινόμενο, αλλά όχι και αποκλειστικό, θέμα των φωτογραφιών είναι «Η καθημερινότητα του φωτογράφου».Οι φωτογραφίες αυτές θα έχουν ως αντικείμενο το σπίτι, την οικογένεια, τους φίλους, την πόλη, το περιβάλλον εργασίας και γενικά οτιδήποτε σχετίζεται με τον προσωπικό χώρο και την καθημερινή ζωή. Θα είναι, δηλαδή, ένα είδος, οπτικού ημερολογίου, αλλά με πρόθεση δημιουργική και όχι απλώς αναμνηστική.
Παράλληλα με το σεμινάριο πραγματοποιείται, σε επιμέλεια τουΠλάτωνα ΡιβέλληΈκθεση Φωτογραφιών της Λέσχης Φωτογραφίας Σύρου & της Φωτογραφικής Ομάδας Νάξου, η οποία θα εγκαινιαστεί  την  Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013, στις 20:00.
Διάρκεια Έκθεσης
28 Ιουνίου – 28 Ιουλίου 2013
Καθημερινά (εκτός Τρίτης): 10:00 - 18:00