Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συνάντηση εργασίας για το παραεμπόριο στο Επιμελητήριο Κυκλάδων παρουσία του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου κ. Στέφανου Κομνηνού

Συνάντηση εργασίας με θέμα την αντιμετώπιση του παραεμπορίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 και ώρα 11:30 στη Συνεδριακ...

Συνάντηση εργασίας με θέμα την αντιμετώπιση του παραεμπορίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 και ώρα 11:30 στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη και μέσω του συστήματος τηλεδιάσκεψης στα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου κ.Στέφανου Κομνηνού και του επικεφαλής του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παραεμπορίου (ΣΥΚΑΠ), αντιστράτηγου εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. και πρώην γενικού επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος κ. Δημήτριου Μπουλούκου.

Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, οι Δήμαρχοι και οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι για θέματα Παραεμπορίου και Δημοτικής Αστυνομίας του Ν. Κυκλάδων, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αστυνομίας, η  Δ/νση Ανάπτυξης Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εμπορίου Κυκλάδων, ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, ο Αστυνομικός Δ/ντης Κυκλάδων, οι Διοικητές των Αστυνομικών Τμημάτων και Τμημάτων Ασφαλείας Ν. Κυκλάδων, ο Διοικητής της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. - Ε.Α., Διοικητές των Λιμεναρχείων, Υπολιμεναρχείων και Λιμενικών Σταθμών Ν. Κυκλάδων, η Κυκλαδική Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Κυκλάδων, καθώς και οι Εμπορικοί και Εμποροεπαγγελματικοί Σύλλογοι του Ν. Κυκλάδων.

Σκοπός της συνάντησης είναι ο συντονισμός όλων των φορέων που έχουν αρμοδιότητα στην τήρηση των κανόνων της υγιούς εμπορικής δραστηριότητας, εκτιμώντας ότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται μεγάλη αύξηση του φαινομένου στα νησιά μας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και δεδομένου ότι έχουν προκύψει νέα δεδομένα στην αντιμετώπιση του παραεμπορίου.