Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ιγνάτιος Κρητικός: 'Ο πρώτος διδάξας'

Δεν έτυχε, πέτυχε. Ο Ιγνάτιος Κρητικός δημιούργησε ένα στέκι διασκέδασης που άντεξε στο χρόνο. Ο Koursaros είναι το αξιοθαύμαστο «έργο» ...

Δεν έτυχε, πέτυχε. Ο Ιγνάτιος Κρητικός δημιούργησε ένα στέκι διασκέδασης που άντεξε στο χρόνο. Ο Koursaros είναι το αξιοθαύμαστο «έργο» του.
Το πιο παλιό bar της Τήνου που πρωτάνοιξε τις πόρτες του το 1987 στο λιμάνι, μυώντας ντόπιους και επισκέπτες στα μυστικά της νυχτερινής διασκέδασης, ανήκει στον Ιγνάτιο Κρητικό. Στο ιστορικό κτήριο του 1700 με τα ψηλά παράθυρα που σου επιτρέπουν να αγναντεύεις το πέλαγος και να γίνεσαι «μάρτυρας» μαγικών δειλινών, ο Νάτσιος, όπως τον αποκαλούν οι φίλοι, βρήκε τον ιδανικό χώρο για να στεγάσει το «όνειρό» του, το all time classic στέκι της Χώρας. Ο Koursaros της στεριάς εδώ και 25 χρόνια διατηρεί τον χαρακτήρα του αναλλοίωτο στο χρόνο, εξυπηρετεί σταθερά με ευγένεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέρει μυρωδάτο καφέ από το πρωί, παίζει ποιοτική ξένη μουσική και υπερηφανεύεται για την ενημερωμένη κάβα του και τα ευφάνταστα cocktails του. Οι ψαγμένοι θαμώνες του μέσα από τις rock, jazz, blues, funky και ethnic επιλογές των εναλλασσόμενων djs, βρίσκουν στο νησί και τον Koursaro το σημείο αναφοράς των διακοπών τους. Αν ακούσετε στους δρόμους της πόλης να ψιθυρίζουν «Τήνος χωρίς Koursaro δεν γίνεται», μην απορήσεις. Είναι αλήθεια.