Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Μ. ΒΙΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2ου ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ “ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΠΕΡ/ΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Τήνος  1-6 -2013 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΦ...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΠΕΡ/ΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Τήνος 1-6-2013

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Μ. ΒΙΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2ου ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ “ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Εκ μέρους της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και ως ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος της Τήνου, χαιρετίζω το 2οδιεπιστημονικό συμπόσιο “νοσηλεία στο σπίτι” που διοργανώνουν από κοινού ο σύλλογος μας, φίλων του Κ.Υ Τήνου και ο σύλλογος ΄Νοσηλεία΄ από την Αθήνα και καλωσορίζω στην Τήνο, όλους τους εκλεκτούς επιστήμονες και και τους διακεκριμένους εισηγητές του συνεδρίου σας.
Σας καλωσορίζω στην Τήνο της φιλοξενίας, της φυσικής ομορφιάς, της πίστης και του πολιτισμού, μα και της αλληλεγγύης, της φιλανθρωπίας, και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και σας εύχομαι καλή επιτυχία στην διεξαγωγή του συμποσίου και καλή διαμονή στο νησί μας.
Μεταφέρω τα συγχαρητήρια προς τους διοργανωτές της ημερίδας αυτής, και τις ευχές για επιτυχία των εργασιών του συμποσίου σας, του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου του Γιάννη Μαχαιρίδη, και του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων του Γιώργου Πουσσαίου, οι οποίοι αδυνατούν να βρίσκονται ανάμεσα μας.
Οφείλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον δραστήριο σύλλογο των φίλων του Κ.Υ. Τήνου, στον κ. Πρόεδρο του, σ΄ όλο το Διοικητικό του συμβούλιο και σ΄ όλα τα μέλη του, όπως επίσης αντίστοιχα και στον σύλλογο 'νοσηλεία' , τόσο, γιατί κατάφεραν να διοργανώσουν αυτό το συμπόσιο στις σημερινές πραγματικά αντίξοες συνθήκες που ζούμε όλοι μας, όσο και για την ανιδιοτελή και πολλαπλά ωφέλιμη προσφορά τους στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας, όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούνται μέσα από τους συλλόγους αυτούς.
Για μας εδώ στην Τήνο αυτή η εθελοντική δομή στήριξης του Κ. Υ. του νησιού μας και παροχής φροντίδας στο σπίτι των ασθενούντων τηνιακών, είναι διαπιστωμένα σωτήρια τόσο για το σύστημα υγείας του νησιού μας, όσο και για τους συνανθρώπους μας που πάσχουν, μα και για τις οικογένειες τους. Και δεν σας κρύβω ότι νοιώθω περήφανος που δημιουργήσαμε αυτό τον σύλλογο πριν από αρκετά χρόνια και πολύ συγκινημένος που σήμερα ο σύλλογος μας κατάφερε να διοργανώσει αυτό το συμπόσιο στο νησί μας.
Κλείνω με την ευχή, σύντομα να ορθοποδήσει η χώρα μας και να καταφέρει να παρέχει σ όλους μας το σύστημα υγείας που αξίζουμε ως άνθρωποι και ως Έλληνες πολίτες. Ως τότε όμως, τέτοιοι σύλλογοι όπως οι διοργανωτές , και τέτοιοι συνειδητοποιημένοι εθελοντές όπως οι συμπατριώτες μου του συλλόγου Φίλων του Κ.Υ. είναι άκρως απαραίτητοι, γι αυτό εύχομαι να 'μαστε όλοι γεροί και δυνατοί να προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας μας στην κοινωνία μας και στον συνάνθρωπό μας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΑΣ
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Μ. ΒΙΛΛΑΣ