Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ανακοίνωση Εν όψει του 1ου Ποδηλατικού Μαραθώνιου Τήνου | Κυριακή 29 Ιουνίου 2013

Εν όψει του 1ου Ποδηλατικού Μαραθώνιου Τήνου,την Κυριακή 30/06/ 2013, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η παραλία της Τήνου ,από τον Κουρσάρο...

Εν όψει του 1ου Ποδηλατικού Μαραθώνιου Τήνου,την Κυριακή 30/06/2013, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η παραλία της Τήνου ,από τον Κουρσάρο μέχρι τον Παλαμάρη super market ,θα παραμείνει κλειστός για τα οχήματα κατά τις ώρες 10.00-11.00. Έτσι θα πραγματοποιηθεί ομαλά και ασφαλώς η προσέλευση των ποδηλατών προς το σημείο τερματισμού. Ζητάμε την κατανόηση όλων σας γι αυτή την ολιγόωρη παγίωση της κυκλοφορίας εντός του μέσα λιμανιού και ευελπιστούμε στην αμέριστη συνεργασία όλων σας(κατοίκων,καταστηματαρχών,επισκεπτών κλπ). Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του αγώνα , από την αφετηρία (Πύργος) μέχρι το μέσα λιμάνι(Χώρα),μέσω Ταραμπάδου και λεωφόρο Τριποτάμου,θα υπάρχει τμηματική,επίσης, διακοπή της κυκλοφορίας σε σημεία της διαδρομής κατά της προσέλευση των ποδηλατών. Προτείνουμε,λοιπόν, πέραν της υπομονής σας, να προτιμήσετε άλλες περιφερειακές οδούς από και προς τα σημεία εκκίνησης και τερματισμού τουλάχιστον κατά τις ώρες διεξαγωγής. (8.30-11.00)
Ο Μαραθώνιος θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και την εκπομπή "Ποδηλατοδράσεις" ,ενώ οι συμμετέχοντες έχουν λάβει μέρος σε αντίστοιχες και μεγαλύτερες δράσεις ανά την Ελλάδα. Ας προνοήσουμε λοιπόν,να προβάλουμε προς τα έξω την όμορφη κι οργανωτική μας εικόνα, έτσι ώστε του χρόνου να μπορέσουμε να γίνουμε θεσμός στα δρώμενα του νησιού και των Κυκλάδων.
Σας ευχαριστούμε για όλα και για την κατανόηση