Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Μήνυμα της Φρατζέσκας Πλυτά προς την οικογένεια του αείμνηστου Αντώνη Φώσκολου

Έχοντας αποκτήσει μια μεγάλη εμπειρία τόσο από τη νοσοκομειακή μου καριέρα όσο και τη θητεία μου ως νοσηλεύτρια του Συλλόγου “Νικόλαος Κ...


Έχοντας αποκτήσει μια μεγάλη εμπειρία τόσο από τη νοσοκομειακή μου καριέρα όσο και τη θητεία μου ως νοσηλεύτρια του Συλλόγου “Νικόλαος Κόγκος”, αναφορικά με το κομμάτι της κατ’ οίκον νοσηλείας, αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να συγχαρώ, από τα βάθη της ψυχής μου, τα παιδιά του Αντώνη Φώσκολου για όλη τη συμπεριφορά που έδειξαν στην αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του πατέρα τους.

Πραγματικά στάθηκαν δίπλα του σας φύλακες άγγελοι και μέχρι τελευταία στιγμή τόσο εκείνα όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, με υπομονή, θρησκευτική ευλάβεια, αθόρυβα και στωικά ανέβηκαν το δικό τους Γολγοθά, δίπλα στον λατρεμένο τους πατέρα και πέρασαν τη δική τους σταύρωση μαζί με το Χριστό, τη Μεγάλη Παρασκευή  που όλες οι καμπάνες των εκκλησιών λες και χτυπούσαν πένθιμα για το κατευόδιο του Αντώνη. Την ίδια συμπεριφορά είχαν επιδείξει και στην περιπέτεια της υγείας της μητέρας τους που με αντίστοιχη αγάπη και απαράμιλλο σεβασμό και υπομονή στάθηκαν δίπλα της και ανακούφισαν τις στιγμές της μέχρι το τέλος.
Πραγματικά πιστεύω ότι είναι μεγάλη τύχη να έχεις τέτοια παιδιά και τους αξίζουν συγχαρητήρια, θα πρέπει να ξέρουν ότι μας έκαναν όλους υπερήφανους και πρώτα απ’ όλα τον ίδιο τον πατέρα τους, που έφυγε ανακουφισμένος μέσα στην αγάπη και στη συμπαράσταση των οικείων του!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
Μακάρι το παράδειγμα σας να βρει και άλλους μιμητές



Τήνος, 16 Μαΐου 2013

Φρατζέσκα Πλυτά
Νοσηλεύτρια της Κατ’ οίκον
Νοσηλείας του Συλλόγου
Νικόλαος Κόγκος