Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Φωτογραφίες απο την Τήνο μας μέρος 30ο

Είναι η πρώτη φορα που θα προσπαθήσω να γράψω κ γω κατι λοίπον….. Δύσκολο το πώς να ξεκινήσεις,ας τα πάρουμε απ την αρχή,η μέρα άρχισε μ...

Είναι η πρώτη φορα που θα προσπαθήσω να γράψω κ γω κατι λοίπον…..

Δύσκολο το πώς να ξεκινήσεις,ας τα πάρουμε απ την αρχή,η μέρα άρχισε με το κλασικο ερωτημα,που να πάμε σήμερα ; Ποιο από τα όμορφα χωριά μας να επιλέξω για σήμερα;

Σκεψείς κ ιδεες πολλές,τελικά αποφάσισα,παμέ Ποταμιά !!

Πρώτη φορά λοιπόν για μένα στο χώριο αυτό,φτάνοντας πράγματι ενιώσα κάτι περίεργο,κάτι το οποίο είναι μοναδικό και διαφορετικό στην κάθε επίσκεψη στο καθέ χωριό κ στο καθέ σημείο του νησιού μας !!Θέα μοναδική και το μετανιώσα που δεν ήμουν εκεί την ώρα της ανατολής μιας και βλέπει στο στένο Τήνου Μυκόνου δηλαδή ανατολικά και η στιγμή θα ήταν πανέμορφη !!

Στην <<υποδοχή>> του χωριού η όμορφη εκκλησιά του χτισμένη το 1849 !Συνεχίζοντας την περιπλάνηση και μην ξέρωντας ποιο απ τα όμορφα σοκάκια του να ακολουθήσω πρώτο διαπιστώνω πως παντού κυριαρχεί το χρώμα,παντού γλάστρες με λουλούδια που ταιριάζουν απόλυτα με το παραδοσιακό άσπρο μπλε των σπιτιών!Όμορφες καμάρες σαν στοές οδηγούν σε όλα τα σημεία του χώριου,κάπου εκεί και το σχολείο , καθαρό και περιποιημένο παρά τα πολλά του χρόνια  ,κατασκευασμένο το 1955 όπως μαρτυρά μια μαρμάρινη επιγραφή !!

Κάπου ξεκινά ένα μονοπάτι,αν δεν κάνω λάθος από εδώ οδηγεί κάτω στην λαγκαδιά του ποταμού των Αγγέλων όπου από κει έχει πάρει κ το όνομα του το χωριό!!Πλούσια βλάστηση και πολύ πράσινο δίνει κάτι το διαφορετικό στον χώρο!!!


Η φωτογραφική προσπαθεί να αποτυπώσει όσο το δυνατό περισσότερες απ τις ομορφιές τις περιοχής και ελπίζοντας πως τα κατάφερε είναι η ώρα να πάρω τον δρόμο της επιστροφής υποσχόμενος στον εαυτό μου πως θα επιστρέψω σύντομα κ θέλοντας να δω κ να ξαναδώ το όμορφο τοπίο , μια όμορφη ανατολή αλλά φυσικά τις υπέροχες κοντινές παραλίες της Λυχναφτιάς κ της Σαντα Μαργαρίτα !!

Με το καλό λοιπόν συντόμα να ξαναβρεθούμε !!!


Επιμέλια Κειμένου & Φωτογραφίας
Ευάγγελος Α Μπακτής